Over ons

Welkom bij

Agri Machinery Europe!

Mijn naam is Wim Wensink, eigenaar van ons bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in de handel van tweedehands mini-tractoren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare mini-tractor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een ruime voorraad aan mini-tractoren kunnen wij u vaak direct een passende oplossing bieden.

Van jongs af aan was het duidelijk dat eigenaar Wim Wensink een grote affiniteit had met motoren. In de werkplaats van zijn ouders was hij regelmatig te vinden, waar hij met enthousiasme sleutelde aan diverse brommers en motoren. Of het nu ging om avontuurlijke ritten door pas gemaaide maisvelden of het onderhoud van zitmaaiers die hij van de bevriende ijzerboer kreeg, Wim was altijd bezig met machines.

Wat begon als een hobby, met slechts enkele mini-tractoren, is in de loop der jaren uitgegroeid tot Agri Machinery Europe: een dynamische en toonaangevende groothandel met eigen werkplaats. Wij importeren tweedehands mini-tractoren van hoge kwaliteit en bedienen klanten in heel Europa.

Bij Agri Machinery Europe staan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service centraal. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om u de beste oplossingen te bieden voor al uw behoeften op het gebied van mini-tractoren. Of u nu een mini-tractor zoekt voor landbouwdoeleinden, tuinwerkzaamheden of andere toepassingen, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste machine.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Agri Machinery Europe u kan ondersteunen bij de aanschaf van een tweedehands mini-tractor. Wij streven ernaar om u de beste kwaliteit en service te bieden, zodat

STERKE MERKEN

NOG VRAGEN?